Πρωινά Βιωματικά Εργαστήρια για γονείς

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Για μια ακόμα χρονιά το Κέντρο μας σχεδιάζει δράσεις που απευθύνονται σε γονείς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  Σε αυτήν την χρονική στιγμή προγραμματίζονται τρία Βιωματικά Εργαστήρια, με διαφορετικές θεματολογίες, που θα λειτουργούν σε διαφορετικές μέρες της εβδομάδας:

Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση  της αυτοεκτίμησης και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων στα παιδιά, καθώς και ενθάρρυνση για την έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων. Αφορά γονείς παιδιών Δημοτικού και συντονιστής θα είναι η Βασιλική Γεωργιλά –Κοινωνική Λειτουργός.

Πως μπορώ να μιλήσω στο παιδί μου για το κάπνισμα»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της έναρξης του καπνίσματος. Αφορά γονείς παιδιών και εφήβων και συντονιστής θα είναι η Δέσποινα Μάρκου- Κοινωνική Λειτουργός.

Το διαδίκτυο ασφαλώς στην οικογένεια μας»: στο Εργαστήριο θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή χρίση του Διαδικτύου, τον εθισμό και τις συμπεριφορές υψηλοί ρίσκου. Αφορά γονείς παιδιών και εφήβων και συντονιστές θα είναι η Ιωάννα Καββεζού- Κοινωνική Λειτουργός και η Αγγελική Μπαβέλλα- Ψυχολόγος.   Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας:
καθημερινά 8:30-2:30 και Τετάρτη απόγευμα 5:00-8:00
Τηλ: 27510 61265, 27510 69265
Fax: 27510 61265
E-mail: info@elpidazois.gr