Ολοκλήρωση συναντήσεων και των δυο Ομάδων Γονέων στο Άργος

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις  των δύο ομάδων Γονέων που λειτούργησαν  στο Κέντρο μας, με γονείς από το Δήμο Αργους- Μυκηνών.


Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα βιωματικό ταξίδι, που ήταν γεμάτο γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες. Είχε προορισμό την Ενίσχυση στο Γονικό Ρόλο και ενδιάμεσους σταθμούς την επικοινωνία, την ανάδειξη των ρόλων ζωής, τα όρια και την ενσυναίσθηση. 
Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες όπως αφήγηση και επεξεργασία ιστοριών, role playing, ιδεοθύελλα, συζήτηση σε μικρές ομάδες, δημιουργικές δραστηριότητες κ.α, οι γονείς εξέφρασαν τις ανάγκες τους, μίλησαν για το πώς βιώνουν τη σχέση με το παιδί τους, κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, επανεκτίμησαν αυτά που ήδη γνωρίζουν, μοιράστηκαν σκέψεις και εμπειρίες με τους άλλους γονείς. Πήραν και έδωσαν στήριξη ο ένας στον άλλο.
Τις συναντήσεις με την μια Ομάδα γονέων πραγματοποίησαν οι Αγγελική Μπαβέλλα- Ψυχολόγος και Ιωάννα Καββεζού- Κοινωνική Λειτουργός και την δεύτερη πραγματοποίησε η Βασιλική Γεωργιλά- Κοινωνική Λειτουργός.

Ευχαριστούμε τους Γονείς που συμμετείχαν.

              

                Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας:
καθημερινά 8:30-2:30 και Τετάρτη απόγευμα 5:00-8:00
Τηλ: 27510 61265, 27510 69265
Fax: 27510 61265
E-mail: info@elpidazois.gr